Hem > Nöje > Leif GW fortsätter arbeta

Leif GW fortsätter arbeta

Leif GW har uppnått pensionsålder men har tänkt att fortsätta arbeta. Mycket goda nyheter såklart. :tummen:

Han skriver bland annat detta i sin krönika ”Därför jobbar jag vidare” på Expressen:

Om några dagar fyller jag sextiofem år och i enlighet med vedertagen svensk politisk tradition förväntas jag då gå i pension för att istället lämna över till yngre förmågor inom den brottsforskning som jag ägnat hela mitt vuxna liv åt.

Jag tänker arbeta så länge jag orkar, så länge jag lever, för att det ger mitt liv innehåll, mening och glädje. Vad finns mer att begära och det finns hundratusentals sådana som jag. Mina inbetalda pensionsmiljoner bjuder jag på. Det finns andra som behöver dem bättre än jag och på långt bättre grunder än jag. Bara jag slipper mata duvorna i parken.

GW:s krönika på Expressen här

Rate this post
Följ Kriminologen via RSSRSS eller FacebookFacebook!
Kategorier:Nöje Taggar:
  1. Inga kommentarer än. Dina funderingar är välkomna!
  1. Inga trackbacks än.
Gilla Kriminologen?

facebookfinger