Hem > Kriminologi > Intervju av Leif GW i Metro

Intervju av Leif GW i Metro

Intervju av Leif GW som verkar dricka lunch med stadigt tilltugg. Denna hjälte och citatkanon bjuder i vanlig ordning på ett antal guldkorn.

Artikeln finns i sin fulla version på Metro.

 

Din självbiografi ”Gustavs grabb” sålde sällsynt bra för att vara en biografi, en halv miljon exemplar, nästan lika många exemplar som Zlatans bok.

– Zlatan är lite speciell på det sättet, jag vet inte om det går att jämföra. Vet du hur många exemplar Jan Guillous memoarer sålde? 35 000. Han är inte så glad i att höra det, men jag tycker att det är ganska kul.

 

Du har flera barnbarn, hur trivs du i den rollen?

– De är lätta att muta, det räcker att sticka åt dem en glass så blir de vindögda. Jag gav en av pojkarna en eldriven traktor, och han blev så glad att han blev självlysande. Det är så klart fantastiskt att se, för jag blir lika glad  jag.

 

Han berättar även sin åsikt i dispyten med Alex Schulman. Än mer fantastiskt hade dock varit ett svar på Sigge Eklunds underhållande berättelse om hur GW:s bloggande tar flera timmar. Det är alltså Sigge som skapat Leifs nuvarande hemsida. Finns animerat på YouTube här:

 

 

Rate this post
Följ Kriminologen via RSSRSS eller FacebookFacebook!
Kategorier:Kriminologi Taggar:
  1. Inga kommentarer än. Dina funderingar är välkomna!
  1. Inga trackbacks än.
Gilla Kriminologen?

facebookfinger